KONINGSDAG FIETSTOCHT

De Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk stond te popelen om weer iets te organiseren en heeft daarom voor Koningsdag een super leuke “Corona proof” activiteit gepland. 

Op Koningsdag 27 april 2021 kun je met het hele gezin de fiets uit de schuur pakken en op de pedalen gaan voor onze fietstocht PLUS! 

Er wordt voor alles gezorgd. Wij gaan 2 fietsroutes uitzetten met verschillende afstanden, zodat je kunt kiezen wat bij jullie gezin past. Onderweg hoef je je niet te vervelen. Je komt zowel letters tegen die uiteindelijk een zin vormen, maar ook opdrachten die je moet uitvoeren. En op het einde wacht er een lekkere ijskoude verrassing! 

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Je gezin ontvangt een goed gevulde goodiebag, zodat je onderweg kan genieten van wat lekkers. 

Hoe laat je start bepaal je zelf, net zoals hoe lang je er over wil doen. 

Bij Koningsdag horen natuurlijk ook versierde fietsen, het zou daarom leuk zijn als je op je versierde fiets de route gaat fietsen. Ook daar gaat de AVN jullie bij helpen. Wij kunnen je namelijk een “versier-je-fiets”-pakket geven. Wil je dit pakket ontvangen, geef dat dan aan bij de aanmelding. En natuurlijk mag jij in je mooiste Oranje-outfit op de fiets stappen! 

Heb jij jouw fiets helemaal in Koningsdag-style gepimpt dan maak je een foto en appt deze naar de AVN telefoon: 06-22580379. Een uiterst kritische jury gaat de versierde fietsen beoordelen, en de mooist versierde fietsen winnen een leuke prijs

De fietstocht is voor alle kinderen uit Nieuwkuijk. Dus voor jong en oud! Je hoeft bij inschrijving alleen maar aan te geven met hoeveel personen je gezin gaat fietsen. Inschrijven kan via onderstaande link in Google Forms:

https://forms.gle/6XAixsvw38vJkjRD9

Geef je snel op!!!

AVN koningsdag team, John, Margje, Els, Lianne, Claudia, Simone en Martine